Presentation

 

SE*Klint skogens Flox

 

Efter många år utan en fertil hona var det dags 2020.
Det var inte en självklar plan att det skulle ske just då men när rätt tjej dyker upp på skärmen så blir det klart.

Flox var en av fyra tjejer i denna kull hos SE*Klint skogen. Det var speciellt två som jag blev intresserad av.
Efter ett besök hos Anita så stod det klart. Mina känsklor blev ännu stakare efter det först besöket och Flox bokades och skulle bli min nästa hona.

Hon beskrev som en rolig katt. Jaha det var ju också ett sät att beskriva en katt...
Men det är mitt i prick! Flox är just en rolig katt det går inte att sägas på nått annat sätt.

Flox är verkligen "en tuff brud i lyxförpackning."
Hon klev in hos oss och tog plats direkt. Inte på ett påträngande sätt men mina äldre kastrathanar blev nog lite paff över denna lilla tjej som inte backade för nått eller någon. Det händer alltid saker runt Flox och då menar jag alltid. Ofta är det roliga påhitt men när man gång efter gång finner fönsterbäda och golv fylld av blomjord är det lätt att hålla sig för skratt. Men så i nästa stund kommer det en kurrade kattunge som dessutom är en hona och bara dunsar ner i ditt knä jag då rinner ilskan av dig. Under pandemin arbetar jag hemifån och när jag arbetet för länge utan paus så kommer hon och talar om det som bara hon kan.

Hon och Legolas fann varandra direkt och hon är helt galet förälskad i honom.  Legolas är ju en ung fertil hane som ibland blandar ihop leken med någonting annat. Mohandas däremotär en bra lekfabror som hon gärna leker med.

 

Flox är en tjej med härlig  storlek redan som kattunge så det ska vli spänannde att följa hennes utveckling. Hon är hög på benen med fina längder. Svansen ja det är lååång. Grov benstomme och lovande huvud med fin öronplacering. Ja vi får se hur hon utvecklas.
Planen nu är att hon ska få föda nästa kull hos S*Robäckens när hon har åldern inne.

***

 Tillbaka till Mina Katter