Presentation

CH S*Skogsälvan's Tigra Tingeling

 

Tigra 6 veckor  Foto: Kicki Ekengren

 

Tigra är min Jeff's dotter född i hans 1:a kull hos S*Skogsälvans i Bollnäs. Hon charmade kvick alla "herrar" i familjen. Jag som oftast föredrar hanar var mer svårflörtad. Men när jag väl besökte henne vid 6 veckor var det klippt...hjärtat hade gjort sitt val. Så det blev ett nytt besök vid 7,5 veckor, och så  var det klart!.

Tigra har ett vackert huvud och fina längder. När hon blivit lite större får vi se om hon "måttet", vill gärna hon ska få bli min första avelshona. Men först får vi se vad det blir av denna lilla dam.

Hon är allas ögonsten här hemma både bland människor och katter.  Precis som sin pappa har hon många små katthyss för sig....fast tuffare och nyfiknare! Finns ingen hylla här hemma som hon inte utforskat.
Jeff och Tigra har så roligt ihop och är så goá med varandra. Att Muffins och Tigra skulle bli så bra kompisar som de är hade jag inte vågat drömma om. Samtidigt som hon far fram som en virvelvind så har hon familjen högsta kurrmaskin. Ingen kurrar så som hon, jo möjligtvis mamma Tusensköna. På natten trampar hon sig nöjd ned på mitt bröst och kurrar nöjt så det nästan ekar i väggarna, viken gó tjej.

 

6 veckor

 

 Tillbaka till Mina Katter